En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz yüksek başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana baskın ve zelzele gibi özge tabii afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla titizlikle korunmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması Yangın kapısı istanbul veya kilitli olsa de hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da tütünı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli âlem oluşturur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını gitmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yasa ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla savaşım adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına bütün projelendirme ustalıklemlerinizi dirilik ve emtia kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle yanında hissedar özellikleri, dayanıklı ve sıhhatli kuruluşda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Report this wiki page